Εταιρικό Προφίλ

Γνωρίστε μας

Ανταποκρινόμαστε με υπευθυνότητα

Η LEMIE ανταποκρίνεται άμεσα και υπεύθυνα στις ανάγκες της αγοράς, εκπροσωπώντας τόσο ιδιοκτήτες ακινήτων όσο και επενδυτές με απόλυτο σεβασμό, επαγγελματισμό και συνέπεια λόγων και έργων.

Διαθέτουμε μια ομάδα απο έμπειρους και ικανούς συνεργάτες που μπορούν να καλύψουν όλες σας τις ανάγκες με τον βέλτιστο τρόπο.

Προτεραιότητα μας... εσείς!

Η φιλοσοφία μας στηρίζεται αποκλειστικά στην προσωπική επαφή με τον πελάτη για την κατανόηση των αναγκών και των στόχων του. Με την 25ετή εμπειρία μας στο χώρο, έχουμε οικοδομήσει μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας, ενώ ένα μεγάλο ποσοστό των πελατών μας προέρχονται από συστάσεις ανθρώπων που έχουν συνεργαστεί μαζί μας στο παρελθόν.

Βρες το ακίνητο των ονείρων σου

Γιατί ξεχωρίζουμε

Ακεραιότητα και Ειλικρίνεια

Ο σημαντικότερος παράγοντας που μας επιλέγουν οι πελάτες μας είναι η ακεραιότητα, η ειλικρίνεια και ο επαγγελματισμός μας.

Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου

Με γνώση και αξιοπιστία στις νέες τεχνολογίες και τις σύγχρονες εξελίξεις στον κτηματομεσιτικό κλάδο, παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Πολυετής Εμπειρία

Με την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο της κτηματαγοράς και την άριστα εκπαιδευμένη ομάδα μας, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις.

Είμαστε δίπλα σας

Βρισκόμαστε δίπλα σας ως σύμβουλοι και συνεργάτες εξασφαλίζοντας σας ένα άριστο αποτέλεσμα.